Stærkendevej 6D, Vindinge, 4000 Roskilde

Dejligt enderækkehus med god beliggenhed

Her får man et indflytningsklart enderækkehus på 114 m2 i to plan. Huset ligger i den gamle del af Vindinge lige ved kirken, købmanden, skolen og institutioner. I byen er et vefungerende foreningsliv. Vindinge er omgivet af naturskønne områder og ligger tæt på Roskilde by, som man nemt kommer til med enten bil, cykel eller bus. Husets størrelse og indretning passer rigtig fint både til den lille familie og til seniorer, der søger noget mindre.

Stueetagen byder på en entré, som er i et åbent forløb med et fint køkken og en dejlig stue. Fra stuen er der to udgange til en stor sydvendt terrasse, som kan overdækkes med en stor nyere markise. Herudover et pænt toilet med plads til vaskemaskine og et godt værelse med udgang til endnu en terrasse. Fra entréen er der opgang til 1. sal med et dejligt stort repos, to gode værelser og et dejligt badeværelse med bruseniche.

Desuden et udhus med rigtig god opbevaringsplads og et nyere cykelskur. I baghaven er der en lille græsplæne, men ellers er det meste af haven belagt med Herregårdssten, hvor der er indrettet fine bede med blomster og frugtbuske samt frodige højbede med grøntsager og krydderurter. Fine haverum og belysning er med til at skabe et hyggeligt gårdhavemiljø.

Bebyggelsen består af 8 næsten identiske huse. Grundarealet afviger lidt og er større på enderækkehusene - og størst på dette. De 8 huse deles om parkeringsplads, et dejligt grønt fællesareal og et skur med haveredskaber, som også kan bruges privat. Tæt på bebyggelsen er der en fin lille legeplads og gode stisystemer til det meste af landsbyen.

Boligen opvarmes med naturgas, men tilsluttes fjernvarme i begyndelsen af 2024. Tilslutningsafgift er betalt af sælger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.