Nybyvej 10, Gl. Tølløse, 4340 Tølløse

Landhus med god beliggenhed

Huset ligger i det hyggelige Gl. Tølløse ved siden af kirken og med præstegården som nabo. Området byder på skøn natur, og der er gåafstand til skoven.

Indeholder: Tidligere entré, som kan genåbnes, hvis der bliver etableret en ny udvendig trappe. Værelse og hyggelig stue med brændeovn. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse. Et rigtig dejligt køkken med viktualierum. Fra køkkenet går man ud i en baggang, som nu benyttes som entré. Herfra er der adgang til et badeværelse med bruser. Der er også en trappe til overetagen, hvor der er to disponible rum. Huset har trægulve og flotte fyldningsdøre.
Indkørsel med gårdsplads og carport samt stor have med gamle træer og et kig til en lille sø.Bygningen er efterfunderet
Bygningen har tidligere været udsat for sætning, idet funderingsforholdene ikke har være tilstrækkelige. Bygningens randfundament er efterfunderet i den nuværende ejers ejertid, og skader i murværtet er udbedret. Der foreligger undersøgelsesrapport og beskrivelse af udbedringsprojektet. Som følge af sætningen, har bygningen nogle skævheder.

På grund af dette er ejendommen udbudt til en pris, der ligger væsentlig under, hvad en fejlfri ejenendom ville være udbudt til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.