Teglværksvej 4A, 4340 Tølløse

Charmerende byhus

Et yderst charmerende byhus beliggende centralt i Tølløse og meget tæt på DSB-station. Huset, som er et tidligere missionshus med en masse spændende rum og små nicher, er nænsomt og kreativt renoveret. Huset egner sig fortrinligt til to generationer, da det består af to boliger.

Nr. 4B på 165 m2 indeholder: Hyggelig entre og badeværelse med brus. Charmerende køkken med viktualierum og udgang til stor og lukket gårdhave. I forlængelse af køkkenet er der en hyggelig spisestue med brændeovn, hvorfra der er adgang til endnu en stue. En lille entré, formentlig den oprindelige indgang til missionshuset, bliver p.t. anvendt til depotrum. Fra stuen går man videre ud i et bryggers / arbejdsværelse, hvorfra der er adgang til et stort værelse. En baggang med toilet har, ligesom køkkenet, udgang til gårdhaven.
På 1. sal, hvortil der er opgang både fra køkkenet og fra baggangen, er der et stort værelse og to små rum, som samtidig er gangareal. Endnu et stort værelse, en gang og et værelse med udgang til en skøn tagterrasse med en fin udsigt.

Nr. 4A på 48 m2 indeholder: Entre, badeværelse med brus og varme i gulvet, hyggelig stue, soveværelse og køkken, ligeledes med varme i gulvet.
En rigtig fin lille afdeling for en teenager eller et par bedsteforældre.

Vinduerne mod vejen er skiftet i 2020 og der er installeret solceller på taget.

Et udhus på 53 m2 rummer et pillefyr, som er husets hovedopvarmningskilde. Herudover er der vaskerum, plads til opbevaring, et rum til brænde og et cykelskur.
En skøn kuperet have med mange hyggekroge, drivhus, frugttræer og bærbuske.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.