Tadrevej 14, Soderup Vest, 4340 Tølløse

Stor ejendom, velegnet til familiekollektiv

En meget stor ejendom med mulighed for familiekollektiv, da den indeholder tre boligenheder. Ejendommen ligger ud til åbne marker og i gåafstand til skov og dejlig natur i kuperet terræn. Der er kun ca. 2 km til Tølløse med DSB-station, skoler, daginstitutioner og gode dagligvarebutikker.

Bolig 1: Entré med trappe til 1. sal, badeværelse med brus og godt bryggers. Meget stort køkken/alrum med brændeovn og stue med udgang til delvis overdækket terrasse.
På 1. sal er der repos, fordelingsgang, to værelser og et kammer. Endnu et værelse er under renovering.

Bolig 2: Entré, som er åben i forbindelse med et dejligt køkken med brændeovn. Herfra er der opgang til en hems. To værelser og badeværelse med brus.

Bolig 3: Entré og badeværelse med brus. Køkken og stue i et åbent forløb med brændeovn og opgang til en hems.

Alle tre boliger har udgang til en dejlig stor terrasse i en delvis lukket gårdhave. Desuden en stor have til hygge og leg samt en meget stor gårdsplads og stor dejlig frugthave.

Herudover er der et nyistandsat værksted / garage på 50 m2, som anvendes til fitness / biograf, carport på 78 m2 med plads til 4 biler, vognly til campingvogn/båd på 56 m2, 85 m2 værksted/garage med autolift samt et hus på 30 m2.

I stedet for et familiekollektiv er der mulighed for at udleje de 2 mindste boliger til en samlet anslået lejeindtægt på kr. 10.000 / md.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.