Grønholmvej 12, 4340 Tølløse

Stor ejendom i udkanten af byen

Denne ejendom henvender sig til en familie eller et familiekollektiv, som har brug for meget plads at boltre sig på. Muligheden for en stor og god hjemmearbejdsplads er også tilstede. Der er nemlig et boligareal på 232 m2, en sidebygning på 150 m2, som tidligere har været anvendt til kontor, nu registreret som udhus, og herover et udnyttet tagrum i høj standard på 130 m2.
Ejendommen ligger i udkanten af Tølløse og omgivet af marker til alle sider. Der er ca. 1,5 km - det meste med cykelsti - til gode dagligvarebutikker, skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Byen byder også på DSB-station med gode forbindelser til København.

Boligen indeholder: Stor entré med trappe til 1. sal, dejligt køkken og to stuer - den ene en hyggelig dagligstue med skydedørsparti ud til overdækket terrasse, den anden en spisestue med brændeovn og trappe til 1. sal. Fra entréen er der adgang til badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle samt et mindre badeværelse med bruser. Fra entréen er der også adgang til de 150 m2, som ikke er boligareal. Her er der stort bryggers, fyrrum samt et stort disponibelt rum, som også kan benyttes som gildesal.

På 1. sal er der repos, badeværelse med bruser, et værelse med udgang til balkon, et gennemgangsværelse og et værelse med trappe til stueplan. Herudover et stort og to mindre disponible rum I de fleste rum er der åbent til kip med fritliggende bjælker.

Desuden stor garage på 46 m2 og en dejlig stor have med plads til udendørsaktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.