Svanevænget 5, 4340 Tølløse

Pænt og velholdt parcelhus

Huset er et velholdt parcelhus fra 1976, som løbende er moderniseret. Det ligger i et godt og børnevenligt villakvarter med kort afstand til indkøb, skoler og DSB-station. Det ligger tæt på banen, men med meget begrænsede støjgener. Og dette bliver minimeret yderligere, når togdriften snart bliver elektrificeret.

Indeholder: Entré med fordelingsgang, pænt HTH-køkken med spiseplads og godt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Hyggelig stue med en ældre brændeovn, som skal udskiftes eller sløjfes indenfor et år. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse, som ligger højt i forhold til naboejendommene. To værelser, meget stort badeværelse med bruseniche, soveværelse og et toilet.
I stue, entré og soveværelse er der trægulve og i de to værelser laminatgulve. De fleste vinduer er skiftet i 2012. Meget lav varmeudgift.

Herudover carport, isoleret udhus, brændeskur og en hyggelig pavillon. Dejlig have med flere hyggekroge.

Huset ligger tæt på banen, men med meget begrænsede støjgener. Og disse bliver yderligere minimeret, når togdriften snart bliver elektrificeret. Hvis du er bekymret for dette, så kom med ud og oplev det på en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.