Søndermarken 192, 4340 Tølløse

Byggemodnet grund med attraktiv beliggenhed

Denne attraktive byggemodnede helårsgrund ligger meget ugenert ud til åbne marker mod syd og grænsende op til grønt område mod vest. Grunden ligger i en af de sidste etaper i en større udstykning med 126 parceller. Der bygges lige nu på nabogrundene.
Der ligger et gennemarbejdet byggeprojekt, som køber kan overtage eller bruge som inspiration. I forbindelse hermed er der foretaget jordbundsundersøgelser, som også kan indgå i handlen og være inkluderet i købsprisen.

Tølløse er en attraktiv stationsby med ca. 4.000 indbyggere. Den ligger på banelinjen mellem Roskilde og Holbæk og med kort afstand til Holbækmotorvejen. Hovedstadsområdet kan nås på 45 min. Byen har alt, hvad en familie har brug for i hverdagen. Gode dagligvareforretninger. fritidstilbud, kulturhus og et aktivt kulturliv. Tølløse er også en stor skoleby med 3 dagskoler og 3 efterskoler.
Tølløse ligger midt i et højdedrag, der starter lige vest for Roskilde og strækker sig næsten til Kalundborg. I dette højdedrag er der flere markante naturperler, og lige vest for Tølløse ligger Brorfelde Observatorium (et naturvidenskabeligt oplevelsescenter) og Maglesø i et alpelignende landskab. Øst for Tølløse ligger Elverdamsdalen, Tadre Mølle (Museum) og skovområder. Mod nord ligger Isefjorden, som er et fint fiskevand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.