Søndermarken 44, 4340 Tølløse

Er stort hus med mange muligheder

Huset, som har et boligareal på 182 m2 og hertil en kælder på 103 m2, er ideelt til den store aktive familie, som kræver plads. Planløsningen rummer mulighed for etablering af flere værelser og mange aktiviteter kan foregå i kælderen.

Indeholder i stueplan: Entré med trappe til 1. sal. Køkken/alrum med spiseplads og nedgang til kælderen. Stue med udgang til en lille terrasse, et værelse og et badeværelse med brus.
På 1. sal er der to værelser og en stor stue med udgang til balkon.
I kælderen, som der også er nedgang til fra haven, er der tre store disponible rum, et badeværelse med brus og et bryggers. Huset opvarmes med naturgas og en luft til luft varmepumpe. På taget er der solceller til elproduktion.

Desuden en indbygget carport med et lille udhus. En dejlig ugenert have med flere hyggekroge.

Tølløse er en attraktiv stationsby med ca. 4.000 indbyggere. Den ligger på banelinjen mellem Roskilde og Holbæk og med kort afstand til Holbækmotorvejen. Hovedstadsområdet kan nås på 45 min. Byen har alt, hvad en familie har brug for i hverdagen. Gode dagligvareforretninger. fritidstilbud, kulturhus og et aktivt kulturliv. Tølløse er også en stor skoleby med 3 dagskoler og 3 efterskoler.
Tølløse ligger midt i et højdedrag, der starter lige vest for Roskilde og strækker sig næsten til Kalundborg. I dette højdedrag er der flere markante naturperler, og lige vest for Tølløse ligger Brorfelde Observatorium (et naturvidenskabeligt oplevelsescenter) og Maglesø i et alpelignende landskab. Øst for Tølløse ligger Elverdamsdalen, Tadre Mølle (Museum) og skovområder. Mod nord ligger Isefjorden, som er et fint fiskevand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.