Svanevænget 3, 4340 Tølløse

Pænt og velholdt parcelhus med udestue

Et pænt og velholdt parcelhus beliggende i et ældre villakvarter med kort afstand til gode dagligvarebutikker, skoler og DSB-station. Også mange sportsfaciliteter ligger indenfor gåafstand.
Huset er fra 1972, men er løbende opgraderet. Køkkenet er skiftet, badeværelset er renoveret og der er skiftet vinduer.

Indeholder: Stor lys entré, gæstetoilet, tre værelser og badeværelse med bruseniche. Dejlig stue med udgang til en rigtig fin udestue. Herfra er der to udgange til haven - den ene til en hyggelig terrasse. Et godt køkken og et dejligt bryggers med udgang til stor og lukket terrasse.
Desuden et rigtig godt udhus, en carport og et fint legehus. Velanlagt have med mange stensætninger, flere hyggekroge og en lille køkkenhave.

Tølløse er en attraktiv stationsby med ca. 4.000 indbyggere. Den ligger på banelinjen mellem Roskilde og Holbæk og med kort afstand til Holbækmotorvejen. Hovedstadsområdet kan nås på 45 min. Byen har alt, hvad en familie har brug for i hverdagen. Gode dagligvareforretninger. fritidstilbud, kulturhus og et aktivt kulturliv. Tølløse er også en stor skoleby med 3 dagskoler og 3 efterskoler.
Tølløse ligger midt i et højdedrag, der starter lige vest for Roskilde og strækker sig næsten til Kalundborg. I dette højdedrag er der flere markante naturperler, og lige vest for Tølløse ligger Brorfelde Observatorium (et naturvidenskabeligt oplevelsescenter) og Maglesø i et alpelignende landskab. Øst for Tølløse ligger Elverdamsdalen, Tadre Mølle (Museum) og skovområder. Mod nord ligger Isefjorden, som er et fint fiskevand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.