Egevej 8, 4350 Ugerløse

God familebolig i fin stand

Tål en ulempe og får en billig bolig !!

På et stille område i Ugerløse, tæt ved indkøb og skole, ligger dette 1-plans hus, som er opført i 1968 i gule sten og med eternittag. Huset er løbende vedligehold og står i en god stand. Huset er undervejs moderniseret en del, med bl.a. badeværelse og køkken. Senest er installeret en god pillebrændeovn.
Indeholder: Bryggers / entre, foredelingsgang, hvorfra der er adgang til soveværelse, 2 værelser og stort badeværelse med badekar og bruser. Nyere køkken, som er åbent i forbindelse med spiseafdeling i stuen. God stue, hvorfra der er udgang til udestue, som er isoleret og i fuld boligstandard. Anvendes i det daglige sammen med stuen.
Omkring huset mod syd er der en stor træterrasse. Nem have og garage på 30 m2.

Der er på ejendommen konstateret forurening fra en olietank. Ejendommen er optaget i værditabsordningen, som betyder, at en evt. oprensning skal foretages og bekostes af det offentlige. Forureningen er underøsgt og vil efter færdigbehandling blive nuanceret som F0, hvilket betyder, at ejendommen kan anvendes som bolig i normalt omfang. På grund af forureningen, er ejendommens pris ca. 25% under en "normal" ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.